Alpha-cursus

Ben je op zoek naar een verfrissing of verdieping van je geloof? Heb je vele onbeantwoorde vragen over het geloof? Zoek je al jaren of ben je nog maar net geïnteresseerd in het christelijk geloof? Volg de Alpha! In de 10 avonden en tijdens één weekend behandelen we onderwerpen als “Wie is Jezus?”, “Waarom stierf Jezus aan het kruis?”, “Bijbellezen: waarom en hoe?”, “Bidden: waarom en hoe?”, “De Heilige Geest” en vele andere onderwerpen.

We beginnen de avonden met heerlijke maaltijden met veel ruimte voor gezelligheid en ontmoeting. De onderwerpen worden door inspirerende inleiders gehouden en nabesproken in kleine gespreksgroepen waar alle vragen en gedachten gedeeld kunnen worden.

Alpha is de stap om kennis te maken met het christelijke geloof, je persoonlijke geloof op te frissen of te verdiepen!

De volgende Alpha cursus begint met de Alpha introductie-avond op donderdag 30 januari 2020. De avond wordt gehouden in de Wilhelminaschool, Verdilaan 14a te Doetinchem en start om 18:30 uur. Je kunt hier de uitgebreidere informatiebrief bekijken.

Interesse? Voor jezelf of wil je iemand meenemen? Van harte welkom! Meld je wel van tevoren aan, zodat we met de maaltijden rekening kunnen houden met het aantal deelnemers. Aanmelden kan bij Jaap Slaager (jaap.slaager@outlook.com, 06 8379 1981) of via alphacursus.doetinchem@gmail.com

Deze Alpha-cursus wordt georganiseerd door meerdere lokalen kerken.

We kijken uit naar je deelname!