Beth Moore Bijbelstudie

Bijbelstudie voor vrouwen gaat weer van start!

In januari 2020 organiseren we een Bijbelstudie speciaal voor vrouwen. En jij bent uitgenodigd! Wij zijn een groep vrouwen uit verschillende kerken in Doetinchem die graag samen Gods Woord bestuderen en er samen van willen leren. We gebruiken hiervoor het studiemateriaal van Beth Moore.  Het thema is deze keer: Ontdekkingsreis – jouw weg naar Gods hart. Beth Moore moedigt je aan om met God in gesprek te gaan door vragen te stellen. Zo leer je hoe je een intieme relatie met God opbouwt, hoe je het leven met deze God als een avontuur kunt zien en waarom dat zo belangrijk is. Deze reis komt dicht bij je hart.

De studie is een unieke combinatie van zelfstudie, video’s en groepsbespreking. Thuis doe je iedere dag een persoonlijke bijbelstudie. Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een groep vrouwen. In deze gespreksgroep bespreek je wat je thuis geleerd hebt uit Gods Woord en deel je je ervaringen met elkaar. Ook kijk je samen naar het onderwijs van Beth Moore en ga je hier met elkaar op in.

We organiseren de studie op 2 momenten: donderdagavond van 19:30 – 22:00 uur en vrijdagochtend van 9:00 – 11:30 uur. We mogen gebruik maken van het gebouw van de NGK, Bilderdijkstraat 3 in Doetinchem. We starten op donderdag 23 en vrijdag 24 januari en komen 7 keer bij elkaar.

Voor meer info en aanmelden: bethmooredoetinchem.weebly.com

Graag tot ziens! Groeten van Ellemieke, Annemarie, Angela, Inge, Christine, Marjan en Elsbeth