Reserveren zalen

De Heilige Geest Kerk en haar zalencentrum wordt gebruikt voor kerkelijke activiteiten van de Kerkenraad, commissies en diverse clubs en wijkkringen. Naast deze activiteiten kunnen de zalen ook gereserveerd worden voor andere activiteiten. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare zalen.

 1. Kerkzaal
  In de kerkzaal worden de zondagse erediensten gehouden. In de zaal is er ruimte om koffie en thee te schenken. De kerkzaal biedt plaats aan maximaal 400 personen
 2. Olijfboom
  Deze voormalige dagkapel is geschikt voor bijvoorbeeld een gebedsbijeenkomst, lezing en/of presentatie voor maximaal 40 personen.
 3. Granaatappel
  Deze zaal is op zondag in gebruik als crècheruimte. Doordeweeks kan deze zaal gebruikt worden als vergaderzaal met bijhorend meubilair voor maximaal 20 personen.
 4. Amandelboom
  Dit is een voormalige woonkamer en kan gebruikt worden voor een vergadering of gezellige bijeenkomst. De Amandelboom is ingericht voor jeugdactiviteiten en biedt plaats aan maximaal 20 personen.
 5. Appelboom
  Deze zaal is op zondag in gebruik als crècheruimte. Deze zaal biedt plaats aan maximaal 10 personen.
 6. Dadelboom en vijgenboom
  Deze kleine zaaltjes bevinden zich op de bovenverdieping en worden op de zondag gebruikt als Bijbelklasruimten. Deze zalen bieden individueel plaats aan maximaal 7 personen.
 7. Binnentuin 
  Beschutte tuin die, in combinatie met de ontvangsthal, geschikt is voor een gezellige activiteiten een familiebijeenkomst, jeugdclub of kring.

 

Voor het reserveren van zaalruimte kunt u contact opnemen met de planner, mw. E.M. Brouwer-Beukhof, via het e-mailadres planning@ngkdoetinchem.nl.

 • U dient minimaal een week van tevoren de zalen te reserveren.
  Dit in verband met het instellen van de verwarming.
 • U dient een reservering af te melden als de aanvraag niet doorgaat.
 • Alle aanwezigen dienen zich te houden aan de huisregels.
 • Als aanvrager dient u als contactpersoon en bent u verantwoordelijk dat de ruimte in nette en goede staat wordt achtergelaten.
 • Gemeenteleden kunnen bij gebruik van een zaal een sleutel bij één van de huismeesters ontvangen.

Gebruik van de zalen is gratis voor kerkelijke activiteiten, zoals commissievergaderingen, Bijbelsonderwijs en vergaderingen die georganiseerd worden onder verantwoordelijkheid van de NGK te Doetinchem.
Voor overige activiteiten wordt een onkostenvergoeding gevraagd. Een actuele prijslijst kunt u opvragen via planning@ngkdoetinchem.nl.

 

Documenten: