Songs of Praise

Volgende Songs of Praise: zondag 24 maart 2019 om 19:00 uur

Van kleins af aan leer je om voornamelijk in de toekomst te leven. Je denkt niet alleen aan ‘als ik later groot ben’, maar ook aan zaken die de komende weken staan te wachten. Je verheugt je op de vakantie over een paar maanden, je vreest het examen over drie weken en je bent blij dat het eindelijk-bijna-weekend-is. Doordat je voornamelijk in de toekomst en soms in het verleden leeft, vergeet je vaak het heden en dat is apart omdat het heden het moment is om gelukkig te zijn. Je kunt iedere seconde in je leven maar één keer beleven dus waarom zou je hem besteden in afwachting van iets beters?

Genieten van het leven is bewust bezig zijn met de schoonheid van het moment. Ook de Bijbel roept op om van het leven een feest te maken en te genieten van de schepping en van alle dingen die God je dagelijks geeft. Maar hoe geef je daar invulling aan en wat is zinvol genieten?

Ga op zoek naar een antwoord en weet je welkom in de bijeenkomst van  Songs of Praise van 24 maart a.s. in de Heilige Geest Kerk. Op deze avond zal ds. Maikel de Kreek spreken over het thema: D’ran! Onder begeleiding van de NGK praiseband maken we Gods naam groot door Hem te loven met eigentijdse liederen. Songs of Praise begint om 19.00 uur en wordt gehouden in de Heilige Geest Kerk, Bilderdijkstraat 3 te Doetinchem. Na afloop kunnen we elkaar ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee.

U bent hartelijk welkom om deze avond bij te wonen!

// toegang is gratis //