Musical

Afbeelding Vliegende Speeldoos - Esther

Een musical met jou in de hoofdrol!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zaterdag 23 september 2017 verzorgt theatergroep ‘De Vliegende Speeldoos’ een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één middag een musical gaan instuderen! Kijk voor meer informatie over de theatergroep op: https://devliegendespeeldoos.com.

De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje die koningin wordt en die als enige haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat, met gevaar voor eigen leven, te doen?

Jij kan meespelen in deze musical!

De musical wordt in één middag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Aan het eind van de dag geven jullie samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want aan het eind van de dag zijn natuurlijk al jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical ‘Esther’. Let op: de voorstelling is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar!

De dag begint om 13.00 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. Kinderen van groep 1 & 2 van de basisschool worden om 15.00 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.15 uur duren. Dit alles vindt plaats in het gebouw van de Nederlands Gereformeerde Kerk aan de Bilderdijkstraat 3 in Doetinchem.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical op deze leuke dag die je nooit meer zult vergeten? Mail dan de volgende gegevens vóór 27 augustus 2017 naar aanmelden@ngkdoetinchem.nl.

Je naam, je leeftijd, jouw groep op de basisschool, het telefoonnummer van je ouder/verzorger, het e-mailadres van je ouder/verzorger, je allergieën en alle andere zaken die voor ons van belang zijn.

In september ontvang je van ons nadere informatie over deze dag. Graag tot dan! 

Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer snel! Want vol = vol!